Sunday, April 03, 2005

Herätys

Pompin äsken trampoliinissa:)

Hain lasten kanssa päivällä R-kioskipostista synttäripaketin. Paketti oli aika painava ja tein siitä päätelmän, että jotain koottavaa siinä täytyy olla. Ja siksi paketin sai avata tänään, vaikka tytön 6 -v. päivä onkin vasta huomenna. Aamulla on kuitenkin kiire ja hoppu. Nyt lahjaan saa tutustua aivan "rauhassa". Sitten söimme salaa Tiramisua (heh, tämä on jo koomista sattumaa, päivän kummitteleva teema)

Toivoin, että m olisi tullut syömään loput misut kanssani yön kähmässä, mutta hän ei jaksa. :( Ystävä kreivi Krapula taitaa olla kylässä..
Noh, huomenna näemme iltapäivällä!:)

Kuusi vuotta sitten oli edessä ikimuistoinen ja ihmeellinen tuskan täyteinen yö. Silloin oli lauantai-ilta ja tottakai sairaalaan piti lähteä n. 03.00. Taksissa on ruuhkaa..heh. Ei tosin naurattanut silloin. Lapsen isä lähti etsimään taksia kaupungin yöstä. Asuimme aivan ytimessä silloin ja taksi löytyi Massen edestä, jonon ohi...Ja pääsiäissunnuntaipäivänä 4.4.1999 saimme maailman ihanimman tytön. Tietenkin ihanimman!

Ajankulu tuntuu aika omituiselta. Toisaalta siitä on jo ikuisuus, mutta kuitenkin pystyn muistamaan sen kuin eilisen. Hetket kulkevat siivillä ja joskus väsyttävänkin arjen keskellä pitäisi muistaa nuuhkia varastoon lapsuuden iloa, mielikuvituksellista
sanailua ja sitä ihanaa aitoutta, jota vain lapsissa voi olla! Sen, kun jaksaisi muistaa. Seuraavan kerran, kun murahdan jotain poissaolevaa vastaukseksi uteliaalle lapsukaiselle, nipistän itseni hereille.Hereille maailmaan, jossa on paljon jännittäviä asioita!

Voi kuinka rakastan! Nyt lähden lukemaan Kolmea, iloista rosvoa! Nyt hiljaa , hiljaa hiivitään näin Kardemumman yössä..

2 Comments:

Anonymous Anonymous avautui...

Onnea päivänsankarille!!

Meilläkin esikoinen juhli tänään synttäreitä, tosin vasta 1 v (ihana päivämäärä, 040404).

Silloin oli myös sunnuntai, mutta taisi olla palmusunnuntai.

10:17 PM  
Blogger ~e~ avautui...

Kiitos onnitteluista! Samoin sinne teille, pienelle:)!!

6:06 AM  

Post a Comment

<< Home