Friday, May 27, 2005

Tänään

Tänään tämän Irman täytyy ryhdistäytyä!
On vielä tämä päivä sairaslomaa. Pikkuinen poika jo leikkii siskonsa kanssa ja tappelivatkin aamulla, joten mystinen yhden hengen raju mahatauti on voitettu!

Minä aion siivota, kyllä se on todella tarpeellista. En ole koko viikon aikana kyennyt oikeastaan mihinkään, joten sen arvaa miltä täällä näyttää.

Huomenna olisi neito Bstar:in muuttopäivä, haluan todella päästä auttamaan. Muutoissa on aina jotain uuden alkua ja seurakin kelpaisi. Kun koko viikon on ollut täällä pitämässä huojuvia seiniä pystyssä, totaalinen tuuletus olisi paikallaan!

Joten päivän toinen tärkeä tehtävä on lastenhoitajan etsiminen. Huhuu, soittakaa nyt kaikki , jotka ikävöitte päästä tänne onnelaan metsässä kirmaavien lapsien kaitsijoiksi! Ja beware, puhelin saattaa soida...

Kyyneliä on ollut niin paljon, että on varmaan kauhea nestevaje. Parempaa tätä päivää. Vaikka Ville Hermanni laulaakin : Save your happiness for tomorrow, today we´ll drown in your tears...I'm here for you, your blood tastes like life, let it rain...On muuten hyvä biisi, The beginning of the end.

Kaikissa lopuissa on alku uus, sanoo tämä neito voidakseen taas pian olla aivan deepdownunder, mutta kyllä tämä vuoristorata on pakko käydä lävitse. JOssain vaiheessa saanee tarpeekseen. Kuitenkin se mies on ainutlaatuinen ikuisesti. Niin minä luulen.

Mutta juu, aamupalaa pöytään ja moppi laulamaan!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home