Friday, September 23, 2005

Alasti

Valehtelisin, jos väittäisin olevani nyt tosi iloinen ja onnellinen vapaasta viikonlopusta. Mutta osittain kyllä, sillä en missään nimessä haluaisi vahtia seiniä kotona yksin. Ja tänään on sentään lempibändini keikka! Siis oikeasti lempibändi, jonka keikkaa en ole ikinä nähnyt! Ja huomenna, kuka tietää...

Nyt tunnen etten osaa kirjoittaa, ei ole sanottavaa. En halua. Kun se kaikki kytevä, pakahduttava kivistys pulppuaa ulos, koittaa alaston tyhjyys. Siellä tyhjyydessä on tilaa, voisi ajatella. En halua nyt ajatella.

2 Comments:

Anonymous Anonymous avautui...

Kävit päikkärissäni, kiitos. Tuleeko sulle joskus kanssa tyhjä olo vapaista viikonlopuista? Mulla on joskus suorastaan ahdistus ja pelkään, että se liittyy vanhenemiseen ja turvallisuudentunteeseen. Ennen sitä lähti riemuiten seikkailemaan aina kun oli vapaalla, mutta nyt haluaa tietää, suunnitella jotain, koska joskus jämähtää neljän seinän sisään yksin koko viikonlopuksi ja odottaa lasta kotiin. Kiertelee tyhjässä kämpässä ja miettii, miksei mitään tapahdu...no ei kai, kun ei lähde mihinkään!:)
Pärjäile!
-minh-

2:53 PM  
Blogger ~e~ avautui...

Joo, en kyllä yksin täällä oikein pysty olemaan, se levottomuus iskee kyllä. Mutta usein viikonloppuisin, kun lapset ovat kotona ja nukkuvat, iskee sama levottomuus. Yksinäisyys. Ja huomaan, että parempi mennä nukkumaan myös. Kuulostaapa ankealta... No onneksi tänään, on tuo Opethin keikka, siis oikeasti hyvä syy mennä ulos! Tosin niin monet tunteet ovat juuri pinnassa, että saas nähdä kuinka musiikki vaikuttaa. Parantavasti toivon.

Kukaan ystävistäni ei ole tulosssa keikalle, liput menivät hurjassa vauhdissa. Mutta aina siellä kai tuttuja on. Ja voi ainakin keskittyä täysillä musiikkiin...

Mukavaa viikonloppua sullekin!~e~

3:16 PM  

Post a Comment

<< Home