Thursday, June 23, 2005

Sielu, kohtalo

Eilinen tehtävälistani jäi kovin vajaaksi, sillä olen saanut jostain syystä alaselkäni jumalattoman kipeäksi. Nyt parempi hetkittäin.

Koulutehtävän sain tehtyä, huh! Tavarat ovat pakkaamatta, ruokakaupat käymättä. Iltalaulut laulamatta. Naapuri kasteli puutarhan. Ja toinen naapuri runnoi selkärankani läpi ja tutki energiakenttiäni. Hänen mielestään energiakenttäni ovat sekaisin ja vika on sydämessä -siis sielussa. Hän tuli illalla vielä uudestaan katsomaan vointiani ja kokeili toista parannuskonstia, jännä tunne kun alkaa virtaamaan. Luulen, että sunnuntain veneilyllä oli osansa tähän, sillä 3-4 tuntia pomppivassa aallokossa voi tehdä temppunsa. Mutta onhan se totta, että sielussakin on paljon suruja. Anteeksiannosta naapurini puhui ja nautinnosta. Tuhoavien asioiden välttämisestä. Osa hänen "manauksestaan" meni ohi, sillä hän puhuu huonohkoa suomea. Mutta hänen käsissään olen monesti saanut kamalat päänsärkyputket ja krampit katoamaan.

Kertonee sielun tilasta, kun toinen sanoo, että sielussa on jotain suuria suruja. Alkaa itkettämään. Makasin lattialla, estin kyyneleitä. Sanoin, juu onhan tässä stressiä ollut.

Hän suositteli, että lepään tänään. En siis mene töihin. Joudun tosin aloittamaan pakkaamiset ja muut. Lapset haetaan puolen päivän aikaan. Odottavat mummoilua todella paljon!


Myöhemmin m saa näyttää käsiensä parantavan voiman.

ja jos en kirjoittele mitään ennen juhannusta, toivotan kaikille nautinnollista juhannusta ja paljon herkullista ruokaa pitää syödä!

Minä lähden m:n kanssa mökille - juhannustaikoja tekemään! Toivottavasti selkä paranee...

Lisäys:

Otin äsken Panacodia ja selkään tiikeribalsamia reilusti, auttoi kipuun selkeästi:) Ja sain Tommyn viikonloppupostia:

"Suudelma on portti kaupunkiin
jossa mikään
ei ole vailla merkitystä,
jossa kaikella on tarkoituksensa,
jossa kohtalo ei pelota
niin kuin irti päässyt peto pelottaa
aseetonta kulkijaa"

- Tommy Tabermann


Hyvää Juhannusta
toivottaa Tommy Tabermannin Webmistress

0 Comments:

Post a Comment

<< Home