Saturday, June 18, 2005

Cosmos

Sain eilen yllättäen vapaaillan. Broidini tuli tyttöystävänsä kanssa hoitamaan lapsia. Ei sinänsä olisi olllut varaa lähteä ulos, sillä ostin päivällä piilolinssejä ja vinonpinon vaatteita hietsun kirppikselta ja viikonlopun ruokaostokset, huhheijaa. No rauhallisesti vain sitten otinkin.

Näin erään tyttösen, jonka lisänimeksi olen antanut "kultainen", A Kultainen. Menimme Kallion Rocknight:iin. Oli ihana jutella pitkästä aikaa. A:lla on niin valoisa ja eloisa ajatusmaailma, että keskustelu teki tosi hyvää. Lähdin myöhemmin Baseen moikkaamaan m:ää ystävineen ja neito tzirppikin saapui sulostuttamaan iltaani:)Emme jaksaneet riekkua tappiin asti. Nukuin yöni suloisesti m:n kainalossa.

Syntisen lyhyiden yöunien ja varhaisen kotiinpaluun jälkeen olen ollut mainio äiti tänään. Tai siis nauttinut kaikesta tästä puuhastelusta. Tyttö on juossut koko päivän metsässä. Poikani on sitten viettänyt kanssani aikaa. Katsoimme Microcosmosta - käsittämättömän upeaa luontodokumenttia- ja ihmettelimme erilaisten ötököiden puuhasteluja, kukkien kukkaan puhkeamisia. Etanoiden limainen parittelu saa muuten kovin syviä sävyjä, kun taustalla soi ooppera - kaunista. Poika sanoi, että ne pussaa. Leppäkertutkin, takaapäin. Täältä kuvia elokuvasta. Luonnon ihmeellisyydestä ollaan nautittu myös täällä, aika hieno kuva.

Lähdin poikani kanssa ruokakauppaan hankkimaan pannukakkutarvikkeita. Ja hän toimi myös apulaisenani keittiössä. Mukavaa. Täällä kotona tuoksuu rehti kotiruoka ja pannukakku hilloineen on täyttänyt masut makeaan tyytyväisyyteen.

Olen ilahtunut tänään teksitiviesteistä, monistakin. Ja jutellut puhelimessa tyttöjen kanssa niin, että Sonera jo tinki saldorajoistaan.

Huomenna lasten isä tulee hoitamaan lapsia päivällä. Ja minä saan vapaata. Toivotan huomiselle hyviä ilmoja, olisi tarkoitus lähteä merelle veneilemään. Oi, sitä minä rakastan! Merta. Ja sitä kun kiidän vedenpinnalla. Ja sitä, kun merituuli sotkee hiukseni ja mies silittää ne pois kasvoiltani. Merituulta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home