Friday, March 04, 2005

Levoton, alaston Druidikeiju?!

On jotenkin levoton olo. Tiedäpä syytä, joskus on vain sellainen jännitys ilmassa. Outoa. Tuntuu, kuin jotain olisi tapahtumassa.

Tai jos levoton olo johtuu vain siitä, etten ole tottunut tälläiseen rentoon olotilaan, ettei kello vaadi mua siirtymään jatkuvasti paikasta toiseen. Lapset onneksi tulevat sunnuntaina aamupäivällä kotiin, niin johan sitä ei kerkeä enää miettimään aistimuksiaan.

Täytyisi kai edes saada vaatteet päälle, ryhdistäytyä.(olin suihkussa hetki sitten) Soittaa muutama puhelu ja keittää lisää kahvia. Draivia päälle.

Ai niin, unohdin kertoa ensi fiilikset Nightlife - Rock Baarista. Tuntui suorastaan nostalgiselta nähdä monia tuttuja naamoja. Sisustus oli tehty tyylikkäästi kohderyhmälle ja uskon että siellä voisi viihtyä hyvinkin! Samuli sanoi maalailleensa pari viikkoa kuvia, joilla li iso merkityksensä sisustukselle. Hyvä! Pitää tänä viikonloppuna käydä katsomassa uudemman kerran, kun kerta vapaata vielä on. Viralliset avajaisbileet ovat ensi viikon ke, joten taitavat jäädä väliin. No, viime aikoina tätä neitoa on nähty kaupungin yössä enemmän kuin vuosiin. Luulen, että kohta taas riittää.

Alastomana bloggaaminen on omituista, musiikkikin loppui juuri. Kylmä. Katsotaan tapahtuuko mitään omituista, josta vieno sisäinen vaistoni viestii.

Tekemisen puutetta, sanon minä, tein tälläisen testin tänään, hehe.

You scored as Druid Fairy. Your heart belongs to nature. Your green satin hides you in the brush. You influence plants to grow, and you have a special connection to animals. Which Firefly-Path Fairy are you?

Keijutestin tulos:) Posted by Hello

1 Comments:

Anonymous Anonymous avautui...

Special connection Elukoihin... Yllättävää.:)

2:30 PM  

Post a Comment

<< Home