Tuesday, July 05, 2005

Lapsilla vain voi silmät niin loistaa


Kiirettä ollut. Viikonlopusta en juuri ehtinyt kirjoittaa, mutta sisälsi mm. loistavia hetkiä veneellä, aurinkoista terassia, keskustelua katolla, kuohuviiniä, kävelyä öisessä kaupungissa, ei krapulaa.

Eilinen päivä meni lasten kanssa puuhastellessa ja puutarhaa tonkiessa. Iltapäivällä lähdimme pikkusiskoni 11-v synttäreille! Ja tänä aamuna pikkusisko/täti saapui aamulla lasten leikkikaveriksi, joten eipä minulla ole mitään tekemistä, heh.

Huomenna on suuri päivä lapsille! He odottavat sitä jo kuin kuuta nousevaa, ovat toivoneet pääsyä muumien mestoille jo monena kesänä. Lähdemme m:n kanssa Muumimaailmaan ja ihastelemaan Naantalia muutenkin. Mukavaa! Jos oikein viihdymme ajattelimme jäädä yöksi, se olisikin varmaan paras vaihtoehto; kiirettömästi ja rennosti. Lapsethan eivät jaksa loputtomasti yhden päivän aikana. Ja aikuisillekin sopisi sellainen sopiva keskittyminen.

Tällä viikolla poikani täyttää 5-vuotta. Gallup osoitti,että turhan moni toivottu vieras on kesänvietossa muualla, joten varsinaiset juhlat järjestän myöhemmin. Tanskan vieraatkin pääsevät silloin juhliin. Suurin toive on radio-ohjattava auto, joten sellainen pitää sopivalla hetkellä käydä salaa hankkimassa.

Nyt pihalle!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home