Friday, September 09, 2005

Hyvä ruoka, parempi mieli

Näin se on! Minulla oli tärkeitä tehtäviä tänään. Tärkein ehkäpä oli mennä herättämään mies. Matkalla hain aamupalat mukaani: vuohenjuustopatonkia, croisantteja, tuorepuristettua omenamangomehua sekä mansikka-smoothieta. Ja jos/kun suren yksinäisiä iltoja, niin helpotusta tuo aamut kainalossa. Kujeilua, nauramista, hyvää oloa.

Ajattelimme kauniin päivän iloksi lähteä kävelylle, mutta tajusimme että lounastakin pitäisi nauttia. Kyllä, tämä päivä on täynnä kulinaristisia nautintoja! (tätä kirjoittaessani mutustelen Panttereita) Päädyimme mainioon Mamma Rosa- ravintolaan. Päätimme perjantain ja tuikkivien silmien kunniaksi ottaa alkuruuat, pääruuat ja tietysti jälkkärit. Hintalaatusuhde oli todellakin kohdallaan. Koko menu oli 20 euroa henkilöltä. Mies nautti nieriää maukkaassa limekastikeessa, minä päädyin Coeur de fillet'n. Molemmat söimme alkuun riimihärkäsalaattia. Jälkiruuaksi tarjoiltiin mansikkaparfait'a.

Jos päivää olisi saanut jatkaa ilman aikataulua. Kahvin kanssa olisin vielä nauttinut yhden sikarin ja jonkin viekoittelevan liköörin. Olisimme lähteneet kävelylle. Ja päätyneet loppupäiväksi kylpemään, lempimään ja nauttimaan sopivasti kuohuvaa. Mutta koska oli pakko lähteä, luksuspäivä pitää toteuttaa joskus toiste. Ja se on mukava ajatus!

En aio surkutella tänään, kuinka päivä jäi ikäänkuin kesken. Ei se jäänyt. Nyt on vain hiukan eri asioita. Ja kun eron hetkellä on olo,ettei haluaisi toisen vielä menevän tai itse lähtevän, on ihana nähdä taas! Pian.

Ajattelin nyt lähteä lasten kanssa poimimaan mustikanvarpuja marsuille. Hyvä ruoka - parempi mieli! Siellä ne sitten tyytyväisinä kuikuttavat.

Hyvät viikonloput kaikille, jotka täällä uskollisesti käytte lukemassa hölmöjä höpinöitäni: "Söin tänään, oli hyvää;)".

0 Comments:

Post a Comment

<< Home