Thursday, September 15, 2005

Vihreästä keltaiseksi

Olin ajatellut, että tänä iltana netti pysyy kiinni. Jospa vaikka löhöisin sohvalla lapset kainalossa ja sitten siivoaisin. Mutta ei, en ole saanut tehtyä mitään. Väsyttää vietävästi. En ole edes maannut sohvalla. Huomenna sitten.

Nyt on syksy. Katselin kesäisiä valokuviani ja löysin kuvan, jossa lehtien vihreys on niin raikasta, ettei ne aavista lainkaan kellastuvansa. Ja tyttö, siskoni, voi sentään! Jos nyt olisi ylimääräisiä dollareita lentäisin vierailulle!


m tapaa siskoani ja hänen aviomiestään harva se päivä WOW:n maailmoissa. Ja minä vain tyydyn ihastelemaan uutta ilmiömäistä kilpeä. Tosin täytyy sanoa, että on jotenkin suloista kun aikuinen mies kertoo innoissaan staminan määrästä ja loitsujen mahdollistamista menestyksekkäistä taistoista. Hahmojen ominaisuuksissa on joskus vajaavaisuuksia: "cooking skills" oli kuulemma aika huono. Lohdutin; onneksi oikeassa elämässä osaat kokata oikein hyvin...wau! Muistinkin juuri pakastimessani olevan mainion laatikon, jossa oli 60 kevätrullaa. Vielä on jonkin verran jäljellä, suurinta herkkuani. Syksyistä ruokaa: kevätrullia - lapset popsivat pakastemansikoita.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home